آگهی دعوت به مجمع عمومی عادی سالیانه (نوبت دوم) شرکت صنایع پتروشیمی زنجان (سهامی عام) به شماره ثبتی 6917
بدینوسیله از کلیه سهامداران محترم شرکت صنایع پتروشیمی زنجان (سهامی عام) یا وکیل قانونی آنان دعوت می شود با توجه به اینکه مجمع عمومی نوبت اول در تاریخ 23/03/1390 به علت عدم حضور حد نصاب سهامداران تشکیل نگردید در مجمع عمومی نوبت دوم که در روز سه شنبه تاریخ 07/04/1390رأس ساعت 9 صبح در محل سالن اجتماعات اتاق بازرگانی و سازمان صنایع و معادن استان زنجان ، واقع در زنجان - مجتمع ادارات ، روبروی شرکت برق منطقه ای زنجان برگزار می گردد،شرکت فرمایند .
از کلیه سهامداران محترم شرکت صنایع پتروشیمی زنجان (سهامی عام) یا وکیل قانونی آنان دعوت می شود در مجمع عمومی عادی سالانه که در تاریخ 23/03/90 13راس ساعت 9 صبح در محل دفتر شرکت واقع در زنجان ، شهرک کارمندان فاز اول خیابان ششم شماره 4700 برگزار می گردد ، شرکت فرمایند .
شرکت صنایع پتروشیمی زنجان (سهامی عام) به شماره ثبت 6917 در نظر دارد وفق مواد 35 و 36 قانون تجارت تعداد 611/193/131 سهم از سهام شرکت به مبلغ اسمی 000/611/193/131 ریال متعلق به تعدادی از سهامداران حقوقی را در روز چهارشنبه ششم بهمن ماه سال جاری در بازار سوم شرکت فرابورس ایران به صورت بلوکی و از طریق مزایده واگذار نماید.
معاون برنامه ریزی استانداری زنجان با بیان اینکه عملیات اجرایی پتروشیمی زنجان 14 درصد پیشرفت دارد گفت: برای این طرح در مجموع تاکنون حدود 47 میلیارد تومان هزینه شده است که حاکی از پیشرفت مطلوب از نظر مالی است.
کریمی افزود:کل سرمایه گذاری این طرح 700 میلیارد تومان است که نشان می دهد این طرح یکی از بزرگترین طرح های صنعتی و مهم استان است که تا کنون در استان انجام شده است.
"طی دو هفته آینده با مطرح شدن پرداخت تسهیلات ارزی پتروشیمی زنجان در دستور کار کمیسیون اقتصادی دولت، مشکلات تامین ارز این شرکت مرتفع خواهد شد".
به گزارش روابط عمومی شرکت صنایع پتروشیمی زنجان، دکتر رئوفینژاد، استاندار زنجان طی بازدیدی که روز یکشنبه سوم مرداد ماه از محل اجرای این پروژه داشت ضمن اعلام این خبر گفت: