Menu

جزئیات خبر

سرمقاله روزنامه صدای زنجان: «آیا پتروشیمی «زنجانی» می‌ماند؟»

سرمقاله روزنامه صدای زنجان: «آیا پتروشیمی «زنجانی» می‌ماند؟»

روزنامه محلی صدای زنجان در سرمقاله شماره پانزدهم آذر خود درباره پروژه پتروشیمی زنجان نوشت: «سوال این‌جاست با وجود توجیه بالای اقتصادی این پروژه چرا عملکرد دولت‌مردان و مسئولان سابق طرح به گونه‌ای پیش نرفت که علاوه بر رسیدن سهام‌داران به حقوق خود، با به ثمر رسیدن سریع‌تر طرح سهم زنجانی‌ها نیز در پروژه حفظ شود؟»

مهلت مشارکت در افزایش سرمایه پتروشیمی زنجان، یک ماه تمدید شد

مهلت مشارکت در افزایش سرمایه پتروشیمی زنجان، یک ماه تمدید شد

سازمان بورس و اوراق بهادار با یک بار تمدید مهلت استفاده از حق تقدم افزایش سرمایه توسط سهامداران شرکت صنایع پتروشیمی زنجان موافقت کرد و اینک سهامدارانی که موفق به استفاده از مهلت گذشته نشده‌اند، می توانند فقط تا 14 دی ماه با مراجعه به بانک‌های ملی، تجارت، انصار و آینده نسبت به پرداخت سهم خود بابت افزایش سرمایه اقدام و نسبت سهم خود را حفظ کنند؛ این مهلت برای بار دوم غیرقابل تمدید است.


سهام‌داران پتروشیمی زنجان گرد‌هم آمدند

سهام‌داران پتروشیمی زنجان گرد‌هم آمدند

شامگاه دیروز، قریب به 200 تن از سهامداران شرکت صنایع پتروشیمی زنجان، به دعوت این شرکت در سالن همایش‌های هتل بزرگ زنجان گرد هم آمدند تا علاوه بر استماع گزارش مدیر عامل (دکتر محمدرضا مدیری) و رییس هیئت مدیره پتروشیمی زنجان (مهندس سید افضل موسوی) از عملکرد هیئت مدیره جدید طی نه ماه گذشته، در مورد اهمیت مشارکت در روند افزایش سرمایه به تبادل نظر بپردازند. حاضران در این همایش گروهی از سهامداران ساکن استان زنجان بودند. جمعی از مقامات محلی نیز از حاضران در این جلسه بودند.

بازتاب اظهارات مدیران پتروشیمی زنجان در رسانه‌ها

نشست خبری شرکت صنایع پتروشیمی زنجان برگزار شد

بازتاب اظهارات مدیران پتروشیمی زنجان در رسانه‌ها

شامگاه یکشنبه، اول آذرماه، نشست خبری شرکت صنایع پتروشیمی زنجان با حضور خبرنگاران رسانه‌های ارتباط جمعی در دفتر این شرکت در زنجان برگزار شد. طی این نشست خبری، رییس هیئت مدیره و مدیر عامل شرکت صنایع پتروشیمی زنجان، ضمن ارائه گزارشی از آخرین فعالیت‌های انجام شده، به سوالات خبرنگاران پاسخ گفتند.  این نشست خبری بازتاب گسترده‌ای در خبرگزاری و رسانه‌ها داشت.

وحدت فرماندهی در پتروشیمی زنجان فراهم آمده است
اخبار عمومی

مدیر عامل شرکت صنایع پتروشیمی زنجان

وحدت فرماندهی در پتروشیمی زنجان فراهم آمده است

مدیر عامل شرکت صنایع پتروشیمی زنجان گفت: با تغییر ترکیب سهام­داران این شرکت در سال گذشته، «وحدت فرماندهی» که نبود آن یکی از بحران‌های مبتلا به این پروژه بزرگ صنعتی بود، فراهم آمده است.

دکتر محمدرضا مدیری که شامگاه دوشنبه (18 آبان) در برنامه­ ی زنده­ ی تلویزیونی «نگاه روشن» از شبکه محلی صدا و سیمای مرکز زنجان و در پاسخ به سوالات مجری برنامه و مردم سخن می‌گفت، افزود: بخش خصوصی که سال پیش سهام بانک صادرات را در پتروشیمی زنجان خریداری کرد، به قاعده بخش خصوصی در همه جای دنیا، مثل دولت‌ها منابع مالی بی‌شمار ندارد و با مطالعه و بررسی دقیق، در این سهام سرمایه­ گذاری کرد و با انگیزه­ ی تمام، با تکمیل پروژه در پی کسب سود از آن است. وی تاکید کرد: تحقق فرماندهی واحد، اقدامات موثر برای کنترل و توقف بحران اعتباری و مالی و بازنویسی ساختار پروژه، سه رویکرد مدیریت جدید طی کمتر از یک سال گذشته بود.

اولین2324252628303132انتها

انتخابگر پوسته

دی ان ان